Onze missieHarmonie is de nieuwe standaard!

Met unieke gegevensharmonisatietechnologie zorgen we ervoor dat de content en gegevens van fabrikanten compatibel zijn met verschillende standaarden en talen. Zo kan de informatie naadloos worden doorgegeven aan alle software, waaronder rekensoftware, BIM-modelleringstools en nog veel meer.

EEN GOEDE VERKEERD

Geometrie en gegevens scheiden

Waar gebruikers productgegevens naar wens moeten kunnen ordenen en sorteren, moeten geometrische vormen in elke 3D-omgeving beschikbaar zijn. We verwerken gegevens en geometrie afzonderlijk en voegen ze vervolgens samen tot een gekoppeld object. Zo kunt u geavanceerde gegevens beheren terwijl uw oorspronkelijke bestanden worden gesynchroniseerd en altijd up-to-date worden gehouden.

GEGEVENS zijn de sleutel

Wij zijn van mening dat het aanleveren van de juiste gegevens dé sleutel is tot het oplossen van problemen. Daarbij ligt de focus op consistentie en compatibiliteit. We zetten gegevensbeheer in om bouwprojecten beter te schalen, de kwaliteit te verbeteren, de kosten te drukken en het hele bouwproces te stroomlijnen. Vergeet BIM-objecten. Het draait allemaal om de gegevens!

OPEN BIM-activisten

“Vanaf het allereerste begin hebben we gestreefd naar open samenwerkingstechnologieën om alle BIM-belanghebbenden effectiever te laten samenwerken”

aldus Etienne Mullie, oprichter van BIM&CO

Met onze bijdrage aan de Building Smart Data Dictionary (BSDD) ondersteunen we de ontwikkeling van alle open standaarden om de interoperabiliteit van software te bevorderen. We lopen voorop in de ontwikkeling van BIM-standaarden en vereenvoudigen de toepassing ervan door de nieuwste updates in onze oplossingen te integreren.

Snel en eenvoudig

Onze intuïtieve tools maken het mogelijk om gegevens snel en eenvoudig te delen vanuit één enkele online bron. Met één klik synchroniseert u updates bij al uw partners zonder dat er BIM-software nodig is. Of u nu informatie, metagegevens of modellen nodig heeft, u bespaart tijd bij 3D-conversie, het vertalen van metagegevens of het bijwerken van informatie.

Voortbouwen op de ervaring de gemeenschap

De BIM&CO-gemeenschap brengt de kennis en ervaring van de AEC-sector, fabrikanten, software-uitgevers en normalisatie-instellingen bij elkaar via een netwerk van gelijkgestemde BIM-enthousiastelingen met een gezamenlijke visie op ontwikkelingen in de sector.

Toekomstbestendige gebouwen

Inkoopprognoses voor grondstoffen zijn ruwe schattingen. Ze zijn verre van nauwkeurig en leiden dus tot aanzienlijke extra kosten en grote hoeveelheden afval. Door rekentools te voorzien van nauwkeurige componentgegevens helpen we de AEC-sector om precies vast te stellen wat er nodig is en zo efficiënt mogelijk te werken.