Het is tijd om uw Revit te versnellen!

Installeer de BIM&CO-app voor Revit
en download dan duizenden gratis BIM-objecten.

Download nu!

SMART DOWNLOAD

Plugin voor Revit

Met de app BIM&CO voor Autodesk Revit kunnen Revit-gebruikers rechtstreeks vanuit hun bedrijfssoftware BIM-objecten importeren in hun digitale model. Door deze tool kunnen een object en de eigenschappen ervan naar de kaart worden gedownload naargelang uw specifieke behoeften of uw project en kunt u ook uw eigen producten uploaden op het platform. Bovendien worden gebruikers op de hoogte gebracht als het object door de fabrikanten wordt bijgewerkt.

VOORDELEN

Rondleiding

Downloaden in een klik

Download ieder object snel vanaf het platform in uw project, aangezien ze al zijn geüpload door de auteur.

Gepersonaliseerde download

Door BIM&CO kunt u de 3D-geometrie van een BIM-object downloaden met verschillende detaillevels (LOD) en eigenschappen in het informatieniveau (LOI) van uw keuze.
Kies de referenties en eigenschappen die u aan de geometrie van uw object wilt koppelen en download deze vervolgens rechtstreeks in uw model. Geen projecten meer met gegevens die u niet nodig hebt!

Gegevens downloaden

Heeft u alleen de technische gegevens van een BIM-object van een fabrikant nodig om het te associëren met uw generieke object? Selecteer de gegevens en referenties die u wilt importeren en voeg deze samen met uw eigen object, rechtstreeks in uw model.

DOWNLOAD HET NU

Begin

Upload en bewerk uw objecten

Upload elk object van uw model naar het platform en bewerk de gegevens vervolgens rechtstreeks online. U kunt uw bibliotheek beheren en uw eigenschappen bewerken, of zelfs nieuwe toevoegen door eenvoudigweg uw webbrowser te gebruiken. Met BIM & CO kunt u ook uw BIM-objecten verbeteren met verschillende foto’s, extra 2D-elementen en documenten over de ontwerp-, constructie- en uitvoeringsfasen van uw gebouw.

Vertaal uw objectgegevens automatisch

Dankzij ons Open Properties Management System (OPMS) worden hun eigenschappen automatisch vertaald in verschillende talen wanneer u BIM-objecten upload op het platform.
Zo kunt u eveneens alle eigenschappen van de objecten op het platform in de taal van uw keuze downloaden.

BIM-objecten, die altijd up-to-date zijn

Zorg ervoor dat uw model permanent up-to-date is: wanneer u een project opent, controleert onze BIM&CO-app uw model achter de schermen en houdt u op de hoogte van beschikbare updates.
U kunt er ook voor kiezen om deze controle te starten op enig moment wanneer u aan uw model werkt.