Onfly voor Bouw en ontwerpbureaus Een gemeenschappelijke BIM-bibliotheek voor alle stakeholders van uw projecten.

Onfly voor Bouw en ontwerpbureaus is een platformneutrale BIM-browseroplossing waarmee u uw content en gegevens eenvoudig kunt beheren, delen en bijwerken. Geef uw teams constructieve tools in handen om projecten op en af te schalen en te stroomlijnen.

De Central Library module in detail:

Sla uw BIM-gegevens en -content centraal op in een cloudbibliotheek om ze naadloos te kunnen delen en direct te kunnen bewerken binnen uw team.

Geef alle teamleden snel toegang tot gesynchroniseerde BIM-objecten en de mogelijkheid om goedgekeurde ontwerpen opnieuw te gebruiken om de consistentie en efficiëntie van uw teams in het hele bedrijf te verbeteren.

Snel toegang tot content

Blader eenvoudig door content vanuit BIM- en andere applicaties, zoals Revit, ArchiCAD, Excel en ElecCalc, of gebruik onze SDK om uw interne applicatie te koppelen.

Ingebouwde content

Onfly is beschikbaar met ingebouwde algemene content en content van fabrikanten. Begin met bouwen!

Workflows opzetten

Werk samen met uw teams en leveranciers om al uw contentgerelateerde workflows in uw bibliotheek te verzamelen.

Objecten en documentatie: eindelijk samen

Koppel instructies aan uw componenten voor optimaal gebruik.

Gegevens en 3D afzonderlijk beheren

Voeg parameters en informatie direct in het projectonderdeel in zonder het 3D-model te wijzigen.

Gegevensbewerking en universele updates

Open de objecteditor om gegevens van uw componenten bij te werken en updates op alle projecten door te voeren.

Modellen met standaardclassificaties

Gebruik verschillende standaardclassificaties zoals Omniclass, Uniformat II en Masterformat om uw content in te delen en aan de coderingseisen van klanten te voldoen.

De Framework module in detail:

Met behulp van Framework legt u de fundering voor uw projecten. Zo kunt u bouwen op een stevige basis. Dit vereenvoudigt het werken met standaarden voor uw team en maakt handmatige processen overbodig door een zeer geavanceerde automatisering van gegevens. Want als iedereen dezelfde taal spreekt, worden fouten voorkomen.

Neem de controle over uw projecten met Framework.

Uw bedrijfseigen classificatie effectief beheren

Koppel de standaardclassificatie van uw bedrijf aan uw BIM-workflows. Beheer de categorie en klasse met codes en beschrijvingen die aan uw objecten zijn gekoppeld.

Uw eigen gegevenssjabloon maken

Zorg ervoor dat uw objecten altijd de juiste parameters hebben. Beheer informatie per klasse of categorie en waarborg de samenhang in uw content.

Alle eigenschappen en parameters op één plek beheren

Zorg ervoor dat iedereen de nieuwste versie van uw parameters gebruikt en verbeter de consistentie en kwaliteit van modellen in het hele bedrijf.

Naamgevingsregels

Per project kunt u eenvoudig naamgevingsregels toepassen op uw objecten. Zo verspilt u geen tijd met het wijzigen van namen van eigenschappen.

Ze vertrouwen ons

Portrait de Lucas Gibaud

“Uitwisselingsplatformen voor algemene objecten zoals Onfly maken het gemakkelijker om BIM-productiestandaarden te delen, bij te werken en te gebruiken”

Lucas Gibaud – BIM/CAD Production Specialist & Developper – Systra