Onze partners

Eén man gaat snel, velen gaan ver.

BIM&CO, een dochteronderneming van de groep Trace, is geboren in 2015 en profiteert van meer dan 30 jaar technologisch erfgoed in de berekening, verwerking en herverdeling van gegevens. Onze missie is om alle overheidsorganen te verbinden met de krachten van de data, om samen de wereld van morgen op te bouwen.

Om de uitdagingen van de digitalisering van de industriële handel aan te gaan, vertrouwen we op een netwerk van lokale en internationale partners om de gegevens van bouwmaterialen te koppelen aan de verschillende handelstools.

Onze internationale partners :

elec calc

elec calc logoGepubliceerd door de TSI van het bedrijf, is “elec calc” het Europese referentie-instrument voor het ontwerp en de dimensionering van elektrische installaties, of het nu gaat om laag- of hoogspanningsinstallaties. Het Bimandco.com-platform is met name verbonden met de BIM-software van elec calc en levert de technische database van de elektrische componenten die in de tool worden gebruikt.
> Om er meer over te weten


Archelios

Archelios, ook gepubliceerd door TSI, is een innovatieve suite die een revolutie teweegbrengt in de manier waarop over fotovoltaïsche projecten wordt gedacht. Binnen één enkele tool kunt u alle fasen van uw project beheren: van de haalbaarheidsstudie tot de 3D-simulatie, dan tot de dimensionering en tenslotte tot het onderhoud. Het Bimandco.com platform is een partner van deze software en levert alle technische gegevens van de omvormers en de fotovoltaïsche panelen aan de toepassing. > Om er meer over te weten

 


 

BuildingSmart International

BuildingSmart logoBuildingSmart is een internationale organisatie die de uitwisseling van informatie tussen verschillende softwaretoepassingen in de bouwsector wil verbeteren. In de voorhoede van de interoperabiliteit neemt BIM&CO actief deel aan de werkgroepen van verschillende lokale entiteiten van de organisatie (Frankrijk, Spanje), met inbegrip van de “product room” die tot doel heeft de gegevens van bouwproducten te standaardiseren.
> Om er meer over te weten


VT-Lab

VT-LAB is gevestigd in Madrid en is een innovatief bedrijf dat gespecialiseerd is in augmented reality en virtual reality oplossingen voor de bouwsector. Als partner van Bimandco.com realiseert VT-Lab een 3D HTML-speler die het mogelijk maakt om de BIM-objecten van het platform op de exacte schaal te raadplegen in een virtuele omgeving dankzij een eventuele VR-helm.
> Om er meer over te weten