Zoek en download uw

gratis BIM-objecten

… met een paar klikken!

Collecties

DBekijk de meest gedownloade objectcollecties.

BIM-bibliotheek voor
alle bouwdisciplines

BIM&CO heeft een nieuwe standaard gezet voor samenwerking tussen de AEC-sector en fabrikanten met behulp van geavanceerde bouwoplossingen.

Download gratis duizenden BIM-objecten

OPEN BIM-BIBLIOTHEEK

Direct toegang tot gratis BIM-OBJECTEN

Bekijk en download gratis gecertificeerde BIM-content of -gegevens uit de beste online BIM-bibliotheek. Kies uit generieke BIM-objecten of BIM-objecten van fabrikanten in 2D en 3D in onder meer de formaten .rfa, .skp en .ifc. Klaar om te bouwen voor alle disciplines!
Blader door BIM-objecten Download onze Revit-plugin

Get instant access to free bim content

ONFLY VOOR BEDRIJVEN & ONTWERPBUREAUS

Bouw en beheer uw eigen BIM-bibliotheek

Onfly voor AEC is een verzameling tools in de cloud die bedoeld zijn om families te hosten en tussen studio’s en bureaus te delen. Het is zoveel meer dan alleen een Revit-familiebrowser, een gegevensbeheersysteem of uw gebruikelijke BIM-contentmanager. Deel content naadloos met alle disciplines en til uw bouwprojecten naar een hoger niveau van efficiëntie.
Ontdek onze oplossingen voor bedrijven

ONFLY VOOR FABRIKANTEN

Ontsluit het potentieel van uw productgegevens

Met Onfly voor fabrikanten kunt u uw content verrijken met compatibele gegevens die te gebruiken zijn met allerlei software. Presenteer, beheer en update uw productgegevens, deel digitale versies van uw producten om nieuwe mogelijkheden te ontsluiten en blijf verbonden met de levenscyclus van gebouwen!
Ontdek onze oplossingen voor fabrikanten

Ze vertrouwen ons