Fabrikanten Geïntegreerde BIM-tools en -diensten voor digitale distributie

Beheer een BIM-bibliotheek met objecten van uw eigen merk om gedurende de hele levenscyclus van gebouwen in contact te blijven met uw klanten! Vertrouw ons de zorg voor uw gegevens en objecten toe en wij zullen deze beschikbaar, compatibel en gebruiksvriendelijk maken voor gebruik in allerlei software.

Bereik duizenden architecten, ingenieurs & bouwers.

Onze oplossingen voor fabrikanten brengen een aantal krachtige tools en diensten samen om de digitalisering van uw productcatalogus te ondersteunen en zo het beheer en de distributie van BIM-gegevens te vereenvoudigen voor de AEC-sector. Vergroot uw naamsbekendheid en zichtbaarheid, bouw sterke klantrelaties op, maak gedetailleerde BIM-modellen en help uw klanten een concurrentievoordeel te behalen.

Aarzel niet langer, maak nu uw fabrikantenpagina aan!

Onfly voor fabrikanten

Onfly is een cloudapplicatie om uw productgegevens voor gebouwen te ordenen en te beheren. Hiermee kunt u content (o.a. .rfa, .dwg, afbeeldingen, pdf- en xls-bestanden) naadloos binnen uw team delen zonder dat er BIM-software nodig is. Maak gebruik van toonaangevende technologie om het beheer van de digitale versies van uw producten te vereenvoudigen en uw gegevens voortdurend up-to-date te houden voor al uw klanten.

Eenmalig modellen maken

Dankzij onze SaaS-tool zijn uw BIM-objecten en Revit-families automatisch beschikbaar in zeven talen en kunt u geavanceerde gegevens beheren en tegelijkertijd wijzigingen aanbrengen in alle oorspronkelijke bestanden zonder speciale software.

Teamwork

Verleen leden van uw team toegang om productgegevens te beheren en ervaar een naadloze samenwerking met uw externe partners.

Content in één keer bijwerken

U kunt in elke fase van het bouwproces content toevoegen, verwijderen of bewerken en alles tegelijk bijwerken met één klik. Koppel uw PIM aan Onfly en vernieuw uw BIM-gegevens vanuit uw tool zonder uw interne processen te wijzigen.

Open beheersysteem voor eigenschappen

Van lokale tot internationale compliance, met het open beheersysteem voor eigenschappen (OPMS) voldoet u aan alle normen en zijn de gegevens compatibel met de software van alle bestekschrijvers.

Sjablonen met productgegevens

U hoeft alleen maar onze slimme productgegevensjablonen in te vullen om ervoor te zorgen dat uw productinformatie overal beschikbaar is en 100% voldoet aan alle belangrijke normen.

Modellen met standaardclassificaties

Gebruik verschillende standaardclassificaties zoals Omniclass, Uniformat II en Masterformat om uw content in te delen en aan de coderingseisen van klanten te voldoen. Daarnaast kunt u uw eigen interne classificatie gebruiken en automatisch aan al deze standaarden toewijzen.

Downloadplatform bimandco.com

bimandco.com maakt distributie van productgegevens mogelijk bij elke stap van het bouwproces, van ontwerp tot onderhoud. Het is compatibel met alle BIM-software. Alle AEC- spelers hebben zo gemakkelijk toegang tot uw gedeelde content en kunnen uw producten al vanaf de eerste ontwerpfasen meenemen in hun bouwprojecten.

Dit vergroot de zichtbaarheid van uw producten en helpt u bij het vinden van nieuwe klanten wereldwijd.

BIM-gemeenschap

Deel uw producten in de beste BIM-bibliotheek naast andere fabrikanten, generieke objecten en originele content uit de gemeenschap.

Analyse

Met geavanceerde analysehulpmiddelen kunt u de behoeften van uw klanten in kaart brengen en goede leads genereren om uw marktaandeel te vergroten.

Eigen merkpagina

Maak uw merkpagina en integreer deze gemakkelijk in uw eigen website.

Widget

Geef direct toegang tot de BIM-objecten van uw producten met slechts één klik.

3D/VR Viewers

Bekijk uw content in een VR-ruimte of in realtime 3D via uw browser.

API

Uw klanten kunnen hun software aan de BIM&CO API koppelen en uw productgegevens overal gebruiken.

PRODUCTZICHTBAARHEID

Vergroot uw digitale aanwezigheid

Publiceer en beheer uw productcatalogus vanaf uw bedrijfspagina, verspreid uw content via meerdere kanalen en ontvang statistieken over het gebruik van uw producten. Deel uw content en gegevens met onder meer ontwerp-, reken- en simulatiesoftware en BIM-projectplatformen vanuit één vertrouwde openbare informatiebron.