Particuliere BIM-groepen

Privégroepen zijn op aanvraag beschikbaar via een abonnement en zijn een zeer nuttig hulpmiddel voor het gezamenlijk ontwerpen en beperkt delen van Revit-families, AutoCAD, Sketchup, Archicad, of IFC-bestanden.

Binnen een beveiligde ruimte kunt u uw BIM-objecten delen met de leden van uw keuze (partners, ontwerpbureaus, dienstverleners, klanten) die uw objecten kunnen komen downloaden en becommentariëren. U zult ook in staat zijn om discussies in deze groep te animeren (zoals een forum) om uit te wisselen over uw objecten of om uw gemeenschap van klanten, leden of BIM-voorschrijvers te ondervragen.

Tot slot heeft u de mogelijkheid om andere soorten documenten te delen met leden van uw privé BIM-groep om alle informatie te koppelen aan uw project. Deze dienst heeft bewezen zeer populair te zijn bij veel spelers in de bouwsector. Ten eerste, fabrikanten van bouwproducten die gebruik maken van particuliere BIM&CO-groepen om het gebruik van hun BIM-objecten bij een doelgroep te valideren en zo zeker te zijn dat hun objecten levensvatbaar en rijk genoeg zijn aan verwachte gegevens om te worden gebruikt door hun bestekschrijvers.

Fabrikanten die hun BIM-objecten niet aan het grote publiek ter beschikking willen stellen, maken ook gebruik van deze dienst om hun digitale producttweeling vol vertrouwen te delen met geselecteerde derden.

Handelsverenigingen maken gebruik van particuliere BIM&CO-groepen om generieke BIM-bestanden beschikbaar te stellen aan hun leden, die vervolgens door elk van de bij de vereniging aangesloten merken kunnen worden aangepast.

Ontwerpbureaus en architecten gebruiken de privé BIM&CO-groepen om hun dossiers te delen tussen verschillende vestigingen en hebben een specifieke dialoogruimte voor hun privébibliotheek.

Bent u geïnteresseerd in onze privé-groepen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen!