Onze partners

Eén man gaat snel, velen gaan ver.

BIM&CO, een dochteronderneming van de groep Trace, is geboren in 2015 en profiteert van meer dan 30 jaar technologisch erfgoed in de berekening, verwerking en herverdeling van gegevens. Onze missie is om alle overheidsorganen te verbinden met de krachten van de data, om samen de wereld van morgen op te bouwen.

Om de uitdagingen van de digitalisering van de industriële handel aan te gaan, vertrouwen we op een netwerk van lokale en internationale partners om de gegevens van bouwmaterialen te koppelen aan de verschillende handelstools.

Onze internationale partners :

elec calc BIM

elec calc logoGepubliceerd door Trace Software International, is elec calc™ BIM de eerste berekeningssoftware ter wereld die elec calc™, software voor het dimensioneren en berekenen van elektrische installaties in hoog- en laagspanning, perfect integreert in een Open BIM-proces. Met elec calc™ BIM kan de elektricien zijn berekeningen baseren op een digitaal model in IFC4-formaat, gegenereerd door de verschillende 3D-architectuursoftware. Het Bimandco.com platform is verbonden met de elec calc™ BIM software en levert de technische database van de elektrische componenten die in de software worden gebruikt. > Om er meer over te weten


Archelios

De archelios™-suite, eveneens uitgegeven door Trace Software International, is een innovatieve en meest complete softwareoplossing op de PV-markt voor het beheer van alle soorten fotovoltaïsche installaties. Met de archelios™-suite kunnen ontwerpers en installateurs hun hele project beheren, van de haalbaarheidsstudie en het genereren van berekeningsnota’s tot en met de exploitatie en het onderhoud. Het Bimandco.com platform is een partner van deze software en levert alle technische gegevens van de omvormers en de fotovoltaïsche panelen aan de toepassing. . > Om er meer over te weten

 


 

BuildingSmart International

BuildingSmart logoBuildingSmart is een internationale organisatie die de uitwisseling van informatie tussen verschillende softwaretoepassingen in de bouwsector wil verbeteren. In de voorhoede van de interoperabiliteit neemt BIM&CO actief deel aan de werkgroepen van verschillende lokale entiteiten van de organisatie (Frankrijk, Spanje), met inbegrip van de “product room” die tot doel heeft de gegevens van bouwproducten te standaardiseren.
> Om er meer over te weten


VT-Lab

VT-LAB is een technologisch bedrijf gespecialiseerd in de ontwikkeling van productiviteitsoplossingen voor bedrijven in de AECO-branche (Architectuur, Engineering, Bouw en Exploitatie). Als partner van Bimandco.com integreert VT-Lab de BIM-methodologie met virtual en augmented reality + web, waardoor het mogelijk is om BIM-objecten vanuit elke interface en op elke plaats te visualiseren en te raadplegen, zonder dat hiervoor specifieke kennis van BIM vereist is.
> Om er meer over te weten